Foredrag med Geir Lippestad (UTSOLGT)

Geir Lippestad

Geir Lippestad

Jussforeningen, Kultur- og Samfunnsutvalget i Lillehammer og Student’s Psychology Union (SPU) inviterer til foredrag med Geir Lippestad; Verdier i endringstider. Det er våre verdier som styrer valg og det er våre verdier som kan gi oss motivasjon. Hvordan kan man bruke sine indre verdier til å fatte gode valg – både på egne og andres vegne? Lippestad vil snakke om bruken av verdier i dagliglivet og uforutsette tider – hvor verdiene blir en personlig verktøykasse i livet – for motivasjon og for valg. Foredraget vil være beriket med Lippestads egne erfaringer om hvordan det er å stå i krevende situasjoner over tid. Foredraget er dessverre nå utsolgt etter massiv pågang og salg av billetter – hold deg oppdatert på pagen vår eller de andre studentgruppene sine hjemmesider for info dersom billetter skulle bli tilgjengelig….

Foredragets tverrfaglighet skal passe alle studieretninger, yrker og profesjoner. Problematikken som blir tatt opp gjelder både i yrkeslivet og det private liv. Foredraget har fått svært gode skussmål, og Lippestads score på 5,8 fra konferansen «Kommunikasjon på sitt beste» var bedre enn noen andre av de 800 foredragsholderne kurs og konferansegiganten Confex benyttet i 2012.

Fra venstre tre representanter fra Jussforeningen ved HiL, en fra Studentś Psychology Union (SPU) og tre representanter fra Kultur- og samfunnsutvalget (KulSam)

Fra venstre tre representanter fra Jussforeningen ved HiL, en fra Studentś Psychology Union (SPU) og tre representanter fra Kultur- og samfunnsutvalget (KulSam)

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: