“Å SNAKKE OM SEX” – i samarbeid med Litteraturfestivalen

Norsk litteraturfestival og Kultur- og Samfunnsutvalget i Lillehammer inviterer deg til studentkveld under årets litteraturfestival på Lillehammer.

Kveldens aktivitet har fått navnet «å snakke om sex», fordi det å snakke om sex på en ærlig og ekte måte er så utrolig viktig. Det er nettopp dette Ingrid Marie Treborg har gjort. For mange er kanskje ikke dette navnet så kjent, men flere kjenner nok til bloggen Flinke piker som herjet for noen år siden. Bloggen der vi fulgte jentene Emma, Linnea og Chantal som blogget åpent og ærlig om kropp, sex og seksualitet. Det var bare ett problem: Jentene fantes ikke – alt var skrevet av en 29 år gammel kvinne fra Sørvestlandet. Fiktivt eller ekte – bloggen åpnet opp for ærlighet rundt sex. Treborg skal samtale med Morten Sandvik om bloggen, boken som kom etter og om påvirkningen bloggen og boken har hatt på dagens unge.


Etter samtalen blir kvelden avsluttet med impro-teater ved Det Andre Teateret. De tar utgangspunkt i tematikken fra møtet med Ingrid – kropp sex og studentliv. Kvelden koster på 50kr (gratis med festivalpass) og vi håper mange vil ta en pause fra eksamenslesing, eller feirer at eksamenstiden er ferdig, sammen med oss på dette arrangementet.

Torsdag 28 mai klokken 20.00
Hvor: teltet på litteraturtorget (stortorget)
CC: 50 kr

Snakke-om-sex-plakat_v3

Offisiell arrangements plakat

 

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: